Še nimaš računa? (ustvari ga)

Pogosta vprašanja

Kakšne so minimalne tehnične zahteve za dostop do vsebin?

Za ogled video posnetkov potrebujete brskalnik, ki podpira kodek h.264 oz. je zmožen predvajati mp4 datoteke v predvajalniku HTML5.

Svetujemo, da uporabljate naslednje brskalnike:

 • Chrome 30+
 • Firefox 27+
 • Internet Explorer 11*
 • Microsoft Edge
 • Safari 9+ 

 

Kaj moram storiti, da si lahko ogledujem video lekcije Klemna Rošerja?

Ustvariti si morate svoj uporabniški račun, tako, da kliknete na gumb Dostop.  Za tem izberete čas trajanja dostopanja do video vsebin (mesečni, tromesečni, polletni ali letni zakup ogleda video vsebin).

Po izbiri časovne dolžine dostopa boste v prikazan obrazec vpisali svoje podatke in jih potrdili. Sledi potrditev vašega profila, ki jo storite tako, da kliknete na povezavo, ki ste jo samodejno prejeli na vaš elektronski naslov.

Na koncu še izberete način plačila in po izvedenem plačilu imate za plačano obdobje odklenjene vse video vsebine, ki so na spletni strani na voljo.

Temu sledi še aktivacija vaše željene naprave, nakar boste lahko na njej si ogledovali video lekcije v naši spletni šoli harmonike.

Na kaj vse moram biti pozoren, da bo moj napredek pri učenju čim boljši?

 1. Pozorno morate pogledati predstavitvene video posnetke (Spoznajte diatonično harmonike in Pasovi in pravilna drža telesa). Na podlagi videnega morate prilagoditi pasove harmonike tako, da so primerno nastavljeni glede na vašo strukturo telesa. Poskrbite tudi, da bo drža vašega telesa med vajo in igranjem pravilna.
 2. Dobro poslušajte nasvete Klemna Rošer, prikazano vajo ali prijem večkrat ponovite, preden nadaljujete z učenjem. Po potrebi med učenjem ustavite video na pavzo, povadite nove prijeme in šele nato nadaljujte z ogledom video lekcije.
 3. Natisnite si tablaturni zapis prijemov vsake pesmi, ki se jo učite in si pomagate tudi z natisnjenim zapisom. Za razumevanje branja tablaturnega zapisa prijemov si oglejte video, Branje Rošer tablaturnega zapisa prijemov, pri katerem so kot pdf dokumentu pripeta tudi pisna navodila za lažje razumevanje tablaturnega zapisa prijemov.

Kakšno harmoniko moram imeti, da se lahko učim po video vsebinah v Spletni šoli harmonike Rošer?

Trenutno se lahko učite s harmoniko, ki je uglašena v CFB durih. Kmalu pa bodo na voljo tudi video posnetki za harmonike drugih uglasitev (B Es As, Cis Fis H, itd).

Nudimo vam tudi najem primerne harmonike.

Od česa vsega je odvisen moj napredek?

Odvisen je od pogostosti vaje. Vaditi je potrebno vsak dan, oziroma večkrat na teden. Prav tako je pomembna kvaliteta harmonike na katero se učite in nenazadnje tudi vaš glasbeni posluh, ki ga z igranjem harmonike istočasno tudi razvijamo.

Kaj lahko storim, če potrebujem kakšno pomoč, ki je v vsebinah na spletni strani ne najdem?

V tem primeru pokličite g. Klemna Rošerja, ki Vam bo preko telefona svetoval in bosta tako skupaj rešila nastalo vprašanje. Njegova telefonska številka je 031 428 118.

Lahko nas tudi kontaktirate preko obrazca - Kontakt.

Kako lahko plačam za dostop do vsebin

Trenutno vam nudimo dva načina plačila:

 • Nakazilo
 • PayPal / Kreditna kartica
   

Če ste izbrali način plačila "nakazilo" bodo vaše vsebine dostopne šele po prejemu plačila. Znesek plačila prosimo nakažite na naš transakcijski račun:

Klemen Rošer s.p.
Kozjak 3d
2382 Mislinja
TRR: SI56 6100 0000 7259 730
Sklic: 00 0000
Namen plačila : Spletna šola Rošer / ime in priimek uporabnika

 

Pri plačilu preko PayPala imate dve možnosti. Lahko plačate z vašim računom PayPal, lahko pa tudi uporabite sistem PayPal, da plačate s kreditno kartico brez da bi imeli odprt račun PayPal.

V primeru, da želite plačati s kreditno kartico in nimate PayPal računa storite to tako, da okenca za prijavo v PayPal račun ne izpolnjujete ampak pod njim kliknete gumb "Pay with a Credit card":

Kliknite na zgornjo sliko za ogled celotnega obrazca in označbo, kje se ta gumb nahaja. Tukaj pa še najdete sliko obrazca, ki ga boste videli ob kliku tega gumba.

Kako lahko dostopam do vsebin, ki sem jih zakupil/a

Ko boste opravili postopek nakupa (in s tem tudi ustvarili uporabniški račun), se lahko z podatki za vaš uporabniški račun prijavite v naš sistem.

Nato si preko postopka aktivacije naprave vežete napravo, ki jo boste uporabljali za dostop do naših video vsebin ter dokumentov, na vaš uporabniški račun.

Po aktivaciji naprave boste lahko v šoli harmonike dostopali tudi do zasebnih vsebin, a le na izbrani ter aktivirani napravi. Na voljo vam bodo video vsebine, preko katerih vas bomo učili igranja diatonične harmonike. Prav tako boste lahko dostopali do dokumentov, ki jih boste lahko uporabljali kot dodatno gradivo.

Kaj pomeni aktivacija naprave in omejitev dostopanja vsebin iz samo ene naprave?

Zaradi zaščite proti deljenju uporabniških računov z ostalimi ljudmi naš sistem zahteva, da si za dostop do naših video vsebin ter dokumentov izberete eno napravo, ki jo boste uporabljali za ogled vsebin ter uspešno učenje preko njih, ter to napravo vežete na vaš račun.

V primeru, da boste potrebovali prenos pravic dostopa na drugo napravo, se lahko obrnete na nas ter vam bomo ponastavili aktivacijo naprave. 

O nas

Spletna šola harmonike ROŠER je namenjena vsem, ki se želijo naučiti igrati na diatonično harmoniko doma, s pomočjo video lekcij.

Vodi jo mednarodno uveljavljen harmonikar Klemen Rošer, eden najuspešnejših mentorjev diatonične harmonike na svetu.

Glasbeni center Rošer je prejel certifikat bonitetne odličnosti.

Podjetje

Glasbeni center Rošer
Klemen Rošer s.p.
Kozjak 3d, Mislinja

Telefon: +386 31 428 118
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Spletna stran: www.sola-roser.si

Direktor: Klemen Rošer, inž.

Kontaktirajte nas!

Pogosta vprašanja

Pravno obvestilo  |  Pogoji poslovanja