Še nimaš računa? (ustvari ga)

Pogoji poslovanja

  1. Spletna šola harmonike Rošer nudi učenje preko video-lekcij. Napredek učenca je poleg kvalitetnih video vsebin odvisen od talenta in intenzivnosti vaje učenca, zato za hitrost napredovanja uporabnika, ne odgovarjamo.
  2. S plačilom uporabnine se Vam odprejo vse video vsebine, ki so na spletni strani na voljo.
  3. Nadomestilo za uporabo video vsebin se obračuna po podanem ceniku. Po zakupu obdobja, ki omogoča ogled vsebin se uporabnina ne more prekiniti ampak, so vam vse video vsebine za plačano obdobje na voljo, brez možnosti vračila denarja oziroma prekinitve uporabnine. Nadomestilo za uporabo spletne strani si lahko podaljšate preko našega sistema. Prav tako vam bomo 5 dni pred potekom poslali tudi obvestilo o poteku na vaš e-poštni naslov.
  4. Dostop do videovsebin je dovoljen samo uporabniku, ki je izvedel registracijo uporabniškega profila in plačilo dostopa za ogled video vsebin, na eni (1) napravi, ki jo uporabnik aktivira v namen dostopanja do naših vsebin.
  5. Uporabnik lahko zahteva ponastavitev pravice do aktiviranja, nakar lahko znova aktivira eno (1) napravo za namen dostopa do naših vsebin. Takšna ponastavitev je na voljo, če želi prenesti pravice dostopa na drugo napravo oziroma ima težave pri dostopu ali aktivaciji. Pridržujemo si pravico zavrnitve ponastavitve aktivacije, v kolikor bo naš sistem zaznal, da do istega računa dostopa več oseb oziroma sumimo zlorabo dostopa.
  6. V kolikor bo naš sistem zaznal, da je uporabnik svoje podatke za registracijo predal drugi osebi in se do video vsebin dostopa iz več naprav, ga bomo sprva opozorili, v primerih hujše ali ponavljajoče kršitve pa blokirali račun. V primeru blokade uporabniškega računa dostop ne bo več možen. Plačana uporabnina se v primeru blokiranega računa zaradi ne upoštevanja pogoje poslovanja, ne povrne.
  7. Najem harmonike - po tem, ko boste vpisali Vaše podatke preko naročniškega obrazca in nam jih poslali, Vas bomo kontaktirali in se dogovorili glede podrobnosti. Od Vas bomo potrebovali kopijo osebnega dokumenta in Vaše zadnje tri plačilne liste kjer je razvidno, da prejemate reden dohodek. Cena zajema najem harmonike za obdobje treh mesecev in ne zajema poštnine. Poštnino plača najemnik ob prevzemu harmonike. Harmoniko Vam lahko pošljemo po pošti ali pa jo prevzamete osebno v naših poslovnih prostorih na naslovu Ob suhi 5, Ravne na Koroškem. Najemnina harmonike se samodejno podaljšuje. V kolikor želite z najemom harmonike prekiniti, nas morate o tem obvestiti najmanj 14 dni pred iztekom zadnjega obdobja zakupa najema diatonične harmonike. V ta namen vas bomo tudi avtomatsko obvestili par dni pred pričetkom tega časa, da nam javite, če boste prenehali z najemom.
  8. Najemnik prevzame odgovornost za vse morebitne poškodbe harmonike v času trajanja najema. Vsa morebitna škoda se popravlja na stroške najemnika. Najemnik mora s harmoniko ravnati v skladu z navodili, ki jih damo ob predaji harmonike. Ob primeru sumničenj, da s harmoniko ne ravnate primerno, ali v primeru zamude s plačilom najemnine, si pridržujemo pravico do takojšnjega odvzema harmonike na vse zakonske načine.

 

Za vse dodatne informacije smo Vam na voljo preko telefonske številke 031 428 118 ali elektronskega naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Delovni čas naše administracije spletna šole harmonike Rošer poteka od ponedeljka do petka od 8:00 do 12:00.

O nas

Spletna šola harmonike ROŠER je namenjena vsem, ki se želijo naučiti igrati na diatonično harmoniko doma, s pomočjo video lekcij.

Vodi jo mednarodno uveljavljen harmonikar Klemen Rošer, eden najuspešnejših mentorjev diatonične harmonike na svetu.

Glasbeni center Rošer je prejel certifikat bonitetne odličnosti.

Podjetje

Glasbeni center Rošer
Klemen Rošer s.p.
Kozjak 3d, Mislinja

Telefon: +386 31 428 118
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Spletna stran: www.sola-roser.si

Direktor: Klemen Rošer, inž.

Kontaktirajte nas!

Pogosta vprašanja

Pravno obvestilo  |  Pogoji poslovanja